157XCC – Ny huvudpartner till The Originals

Den svenska långloppscupen som gått under namnet The Originals kan nu presentera en ny huvudpartner i form av 157XCC. De klassiska långloppen kommer därmed få titeln 157XCC Originals kommande vintersäsong.

157XCC Originals innehåller sex av de mest populära nationella långloppen med geografisk spridning från Lofsdalen i norr till Skövde i söder. Genom cupen kvalitetssäkras och standardiseras loppen utifrån ett antal kriterier för att ge deltagarna en så bra upplevelse som möjligt inför, under och efter varje arrangemang. I samband med lanseringen presenterar 157XCC Originals även en ny plattform/webbsida där fokus ligger på att ge deltagarna snabb och relevant information. Målet med 157XCC Originals är att sänka tröskeln och förenkla deltagande i långlopp på skidor.

  • Att höja upplevelsen för återkommande skidåkare och locka nya människor in i vår fantastiska idrott är en stark strävan för oss som arrangörer. Samarbetet med 157XCC skapar helt rätt förutsättningar och viktiga synergier för att lyckas med detta säger Martin Holmstrand, eventansvarig och upphovsman till 157XCC Originals.

  • Genom detta samarbete vill vi på 157XCC vara med och utveckla skidsporten till nya nivåer och aktivera hela skidsverige. Vår vision som företag är att bredda och stärka skidsporten som Community. Där tror vi att 157XCC Originals är den perfekta mötesplatsen där deltagarna får chansen att träffa likasinnade människor, säger Axel Swahn, eventansvarig på 157XCC.

Avtalet sträcker sig över tre år. 

För mer info om 157XCC Originals
Martin Holmstrand, info@the-originals.se

För mer om 157XCC
Axel Swahn, axel.swahn@157xcc.com