Inför Lofsdalen Epic

På lördag är det dags för den 3:e upplagan av Lofsdalen Epic och avslutningen i 157XCC Originals. Vädret verkar äntligen börja samarbeta med oss och vi håller tummarna för en grym dag på fjället. Hade man en dålig upplevelse på vinterns Vasalopp så vill vi påminna om att vi Epic även gäller som seedning inför 2025. Snöläget och förhållandena är just nu perfekta och vi kommer genomföra planerade bansträckningar som mäter 55 samt 35 km. Sistnämnda går att genomföra tillsammans med en partner, kollega eller vän i DUO-klassen.

Följ oss gärna i sociala medier för de senaste uppdateringarna. Tourställning inför Lofsdalen Epic hittar man på vår hemsida och på Youtube kanalen kommer vi precis som tidigare livesända loppet med start kl 09:35. Tävlingsmässigt finns det mycket att se fram emot då vi kommer få se flera världsåkare i Lofsdalen detta år. Utöver den nationella långloppseliten är Alvar Myhlback, Max Novak, Karolina Hedenström & Morten Eide Pedersen bara några av de toppåkare som kommer stå på start.

Har man inte redan bokat boende så har vi sammanställt ett urval här utöver det som finns kvar hos destination Lofsdalen samt Fjällhotellet. 

Läs mer om Lofsdalen Epic

Välkommen!

Bild: Crelle Photography