Wickström Coaching ny partner till 157 XCC Originals


Vi säger välkommen till vår nya partner Wickström Coaching, som är en träningstjänst för nybörjare och motionärer som söker kunskap och motivation i sin skidåkning.

I tjänsten ingår bland annat träningsprogram, instruktionsfilmer, förklarande artiklar, förprogrammerade SkiErg-pass samt möjlighet att åka på träningsträffar (Borås, Göteborg och Stockholm) och skidläger (Idre Fjäll och Orsa Grönklitt).

Men det kanske bästa av allt är att du får vara del av en fantastiskt peppande gemenskap online och ”i verkligheten”, vilket gör att du håller uppe motivationen i med- och motgång.

Nybörjare och vana motionärer

Wickström Coaching drivs av skidprofilen Erik Wickström, som är en flitig deltagare i våra lopp. Vid sin sida har han Erik Thiberg, som likt sin namne kommer från ”konstsnöparadiset” Borås.

– Det känns som ett naturligt steg för oss att samarbeta med den svenska långloppscupen, säger Erik Wickström. Många i vår coaching är med och deltar på ett eller flera event. Det är härligt att se hur adepter på helt olika nivåer ses och peppar varandra på före, under och efter loppen. 

Läger i Orsa Grönklitt

Wickström Coaching kommer vara väl representerade redan när cupen inleds med Craft Ski Marathon, då de har läger i Orsa Grönklitt. De kommer också att ha lag i den nyinstiftade lagtävlingen.

I vinter kommer du se Wickström Coaching på cupens nummerlappar. Du som deltagare kommer också vid ett flertal tillfällen få träningstips via dessa mejlutskick.

16 veckor för priset av 12

Är du intresserad av Wickström Coaching? 
Fram till 12 november betalar du 2697 kr (ordinarie pris 3596 kr) för att vara med hela vägen fram till Vasaloppet. Använd gärna ditt friskvårdsbidrag, t ex genom Benify eller ePassi.

Läs mer om Wickström Coaching via länken